Partizan - Stefan pakuje kofere, Aksentijević nesporan

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2013.
09:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana obavljaju poslednje pripreme za start u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka. I pored nekih spornih detalja, Nikola Aksentijević bi ipak trebalo da bude u sastavu, dok Stefan Šćepović privodi kraju svoju priču u Hu

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Sporni detalji oko licenciranja Nikole Aksentijevića za nastupe u kvalifikacijama za Ligu šampiona ipak su rešeni i, kako prenosi ''Sport'', desni bek crno-belih biće na raspolaganju treneru Vuku Rašoviću za prvi meč protiv Širaka u kvalifikacijama za LŠ.

Klub iz Humske će, kako prenosi ''Sport'', početkom naredne nedelje poslati licencu ovog fudbalera u UEFA i tako definitivno staviti tačku na ovaj problem.

A za to vreme, svoj problem je rešio i Stefan Šćepović. Za razliku od Aksentijevića, on se ne sprema za Jermeniju, već na Zapad - u Španiju, gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Sportingom iz Hihona.

Stariji od braće Šćepović potvrdio je informaciju koja se pojavila pre par dana i već u nedelju će otputovati na potpisivanje ugovora sa novim klubom.

Pre same promocije, očekuje se definisanje još nekih sitnijih detalja u ugovoru, a Šćepović ne krije da se od njega očekuje mnogo u Hihonu.

''Klub ima velike ambicije, žele povratak u Primeru i u tom cilju su angažovali štopera iz Sevilje, krilo Hetafea i mene u napadačkim redovima, a očekuju se dolasci još nekolicine fudbalera. Prihvatio sam taj izazov i nadam se najboljem'', izjavio je Šćepović, a prenosi ''Sport''.

Ne propustite