Partizan u korak sa svetskim trendovima!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.12.2013.
19:21
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

U okviru “Sportbizz” konferencije 2013. godine, na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, Partizan promovisao jedinstvenu multimedijalnu platformu u svetu, pod nazivom partizan.tesla.tc.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Cilj ovog poduhvata jeste značajno unapređenje komunikacije između kluba i navijača širom sveta.

Ispred kluba, ovu multimedijalnu platformu je predstavila direktorka marketinga Partizana Snežana Filipović i posebno istakla njen značaj.

''Postavljanjem ove multimedijalne platforme, FK Partizan je još jednom pokazao da je rame uz rame sa velikim svetskim klubovima. Cilj je da se svim navijačima i simpatizerima FK Partizan širom sveta omogući  da 24h budu uz svoj voljeni klub, koristeći najednostavnije stare telefone ili novu generaciju tzv. ‘pametnih' telefona, ili tablet računara, nezavisno od operativnog sistema.

Takođe, moći ćemo da pogledamo najnovije vesti i tabelu, da pratimo rezulatate, galeriju, golove, kao i istoriju kluba, igrače''
, objašnjava Filipovićeva.

Na promociji je govorila i docent dr. Gordana Nikić, koja je između ostalog konstatovala da će mnogi evropski klubovi sa realizacijom ovog projekta krenuti  tek posle Partizana, kao i da on predstavlja ''sublimaciju svega najboljeg do sada urađenog u svetu''.


Ne propustite