Partizan vraća Aksentijevića?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.05.2013.
14:10
Izvor: Sportske.net

Kako je Partizan došao na korak od odbrane titule u JSL već sada su počele priče oko toga kako će izgledati "letnja pijaca" u Humskoj. Jedna od prvih lasta koja bi mogla da se vrati u Partizan je i desni bek Nikola Aksentijević.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Činjenica da će Partizan predstojeći prelazni rok odraditi bez sportskog direktora daje mogućnost Vuku Rašoviću da, u dogovru sa Albertom Nađom, 'skocka' tim po svojoj meri, a u sklopu finansijskih sredstava koja su na raspolaganju.

Već sada je izvesno da će Partizan dovoditi igrače onda kada neko od standardnih prvotimaca napusti Humsku, a više je no izvesno da na izlaznim vratima stoji nekolicina igrača. Među njima je i Aleksandar Miljković koji bi mogao u špansku Saragosu, ukoliko taj tim ostane u Primeri.

Kako Branko Pauljević nije zadovoljio nikoga u Partizanu svojim neubedljivim partijama, sasvim je izbvesno da bi za Mljkovića stigla zamena "sa strane". Ono što je za sada poznato jeste da bi najrealnija opcija bio bivši fudbaler Partizana Nikola Aksentijević.

Radi se o igraču koji je nezadovoljan u Viteseu u koji je od strane Apolona poslat na pozajmicu. On je sa kiparskim klubom potpisao ugovor prošle godine u avgustu ali bi vrlo lako mogao da se vrati u Partizan na šestomesečnu ili jednogodišnju pozajmicu.

Nema sumnje da bi Aksentijević bio po ukusu Vuka Rašovića sa kojim je imao prilike da radi u Teleoptiku pre no što je prekomandovan u prvi tim Partizana.

Aksentijević bi se stručnom štabu stavio na raspolaganje na početku letnjih priprema a saradnja bi mogla da bude ozvaničena odmah po završetku JSL.


Ne propustite