Partizanova sedma u nizu? Luka već otpisao Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.12.2013.
17:18
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Iako će crno-beli drugi deo sezone dočekati samo sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu, fudbaler Partizana Predrag Luka je uveren da će njegov tim na proleće proslaviti novu šampionsku titulu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle osiguranog jesenjeg trona, optimizam u redovima Partizana izgleda da je znatno porastao, bez obzira na brojne blede partije u prvom delu sezone.

To se da zaključiti iz izjave omalenog Predraga Luke, koji je u izjavi za ''Alo Sprint'' naglasio da je Partizan ''mnogo kvalitetniji od Zvezde'' i da će na proleće to i dokazati!

''Uzećemo istorijsku sedmu uzastopnu titulu u domaćem prvenstvu, to nam je jedini cilj! Ponavljam, bolji smo od Zvezde!'', ističe Luka.

Ipak, bez obzira na njegovo samopouzdanje, mnogi ljubitelji fudbala u Srbiji očekuju znatno neizvesniju trku za titulu šampiona, s obzirom da crno-beli imaju samo bod više u odnosu na ''večitog rivala'', da su ostali bez reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića, a da bi Zvezda trebalo da bufde jača za oporavljene Darka Lazovića, Đorđa Rakića i Aleksandra Kovačevića.

Ipak, sledi prelazni rok, očekuje se da u Partizanu bude aktivno tokom zime, pogotovo kad su pojačanja u napadačkim redovima u pitanju, pa je možda još uvek rano za konkretnije prognoze.






Ne propustite