Pavićević priznao: "Nisam ni video Kojića!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.04.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iskusni defanzivac Crvene zvezde čija je loša intervencija kod drugog pogotka Partizana na 146. "večitom" derbiju omogućila Kojiću da donese trijumf crno-belima, priznao je da nije ni video protivničkog igrača ali da poraz u Humskoj neće ostaviti posledic

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu iskoristili prvu "meč loptu" koja im se nudila u 146. "večitom" derbiju, pa će do 26. titule morati nešto težim putem.

Partizan je slavio na dobro poznat način a jedan od onih koji se mogu nazvati tragičarima iz redova poraženog sastava svakako je i Savo Pavićević.

Crnogorski internacionalac nije bio koncentrisan u poslednjem minutu pa je njegova loša intervencija omogućila Nemanji Kojiću da pogodi mrežu Bobana Bajkovića i donese pobedu Partizanu.

"Derbi uvek sa sobom nosi veliki značaj, i svima nam je krivo. U tim poslednjim trenucima iskreno nisam video Kojića, i više se ne sećam da li sam zakačio njega ili loptu. Moramo što pre da se zbijemo, jer nas u narednom kolu čeka Rad koji se bori za opstanak, koji je u dobroj formi i neće nam biti lako" dan nakon poraza u "večitom" derbiju ističe Savo Pavićević.

Trijumf Partizana uneo je novu dozu neizvesnosti u borbu za trofej ali se Zvezda, objektivno govoreći, i dalje nalazi u dobranoj prednosti u odnosu na "večitog" rivala.

"Verujte mi da atmosferu koju smo stvorili u svlačionici niko ne može da poremeti. Izgubili smo, poraz nam je teško pao, ali idemo dalje. Uveren sam da će svako od nas ostaviti poslednji atom snage i energije da dođemo do titule" poručuje Pavićević.

Štoper crveno-belih dodao je da bi svako od igrača prihvatio "plus 3" na četiri kola pre kraja sezone, da je takva ponuda stigla na "Marakanu" pre početka prolećnog dela šampionata jer Zvezda u takvoj situaciji i dalje drži svoju sudbinu u rukama.

"Da nam je neko ponudio ranije, oberučke bismo prihvatili da četiri kola pre kraja imamo tri boda prednosti. Naravno da bi nam na plus šest ili devet bilo još lakše, međutim i ovako je dobro, jer sami odlučujemo o svojoj sudbini" zaključio je Pavićević.

Fudbaleri Crvene zvezde naredne subote dočekuju Rad na "Marakani" a eventualni trijumf nad "davljenikom" sa Banjice vratio bi mir u kuću pred odsudne bitke za titulu i gostovanja u Užicu i Novom Sadu.

Ne propustite