Pavlovski: "Možemo do polufinala EP"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.07.2013.
17:28
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Vezni fudbaler OFK Beograda ubeđen je da uz malo sreće omladinska reprezentacija Srbije može da se domogne polufinala Evropskog prvenstva koje za šest dana počinje u Litvaniji.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Selektor omladinske reprezentacije Srbije okupio je svoje izabranike u Staroj Pazovi gde svakodnevno rade na uigravanju tima za predstojeće EP u Litvaniji.

Među reprezentativcima se nalazi i vezista OFK Beograda koji je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema i veruje da fizički spremnim igračima treba samo malo vremena da se uigraju i sasvim spremni dočekaju EP.

"Verujem da ćemo se spremiti dobro. Dosta igrača je već prošlo pripreme u svojim klubovima, samo nam je ostalo da se uigramo" kazao je Marko Pavlovski.

Sa reprezentacijom Srbije u grupi se nalaze Turska, Gruzija i Francuska a Pavlovski ne sumnja da uz malo sreće "Orlići" mogu do plasmana u polufinale.

"Na prvi pogled, grupa deluje laka. Tu su Turci koji važe za glavne favorite možda celog turnira, Portugalci su uvek nezgodan rival, ali na turniru u Litvaniji pre 4 meseca smo ih već savladali u goleadi rezultatom 6:3. Ukoliko se dobro spremimo, verujem da možemo do polufinala, a tamo je sve moguće" ističe Pavlovski.

Evropsko prvenstvo za omladince počinje 20. jula kada Srbija igra protiv selekcije Turske prvi meč grupe "B".

Ne propustite