Pečnik priznao: "Plašimo se Delija"

Autor: Miloš Marković
utorak 08.10.2013.
10:59
Izvor: Sportske.net

Situacija u crveno-belom klubom daleko je od sjajne. Rukovodstvo i igrači su pod velikim pritiskom, pritiskom koji kao 'ulje na vatru' dodaju i nezadovoljne Delije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon što su svojim pulenima oduzimali dresove, Delije su na poslednjem meču sa Čukaričkim igračima Crvene zvezde spevali novu pesmu i sa tribina ih počastili porukom 'Bravo, devojke'.

Slovenački reprezentativac, Nejc Pečnik, koji se nalazi sa ostatkom reprezentacije svoje zemlje, za tamošnje medije priznao je da se fudbaleri crveno-belih plaše navijača.

„Priznajem, bukvalno smo uplašeni.“

„Ceo tim ne pokazuje ni 40 posto mogućnosti jer nas navijači već od samog starta meča prozivaju i govore za nas da smo manekeni, devojke. U takvim uslovima je gotovo nemoguće igrati.“, rekao je Pečnik.

Slovenac ističe da mu je žao trenera Stojanovića koji u trenutnim uslovima ne može ni da obavlja svoj posao, ali dodaje da je i pored sega optimista.

„U klubu vlada ogromno neslaganje, ali bez obzira na sve i dalje sam optimista. Verujem da možemo da budemo prvi na kraju sezone.“, ističe on.

Ne propustite