Pešić 'zapretio' Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.02.2014.
12:22
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Napadač FK Jagodina, Aleksandar Pešić, sumirao je utiske dosadašnjeg toka pripremnog perioda i istakao da su ciljevi "Ćurana" u prolećnom delu sezone odbrana trofeja u nacionalnom Kupu i 'napad' na drugu poziciju na tabeli.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine u nedelju će okončati svoj boravak u Antaliji gde su se u prethodnih 14 dana pripremali za prolećni deo sezone.

Napadač Aleksandar Pešić istakao je da su pripreme bile jako naporne ali da je ekipa uspela da se spremi za iskušenja koja je očekuju u nastavku sezone.

"Pripreme su bile dosta naporne ali je najvažnije da smo se, fizički i psihički, spremili za prolećni deo prvenstva. Imamo još jednu proveru protiv danskog prvoligaša, nadam se pobedi, i uspešnom završetku priprema" rekao je Pešić.

Napadač koga su u zimskom prelaznom roku mnogi želeli u svojim redovima ostao je u Jagodini i najavio još bolju formu tokom prolećnog dela sezone.

"Zadovoljan sam svojim dosadašnjim učinkom ali uvek može bolje, pa se tako nadam pravoj formi tokom drugog dela sezone" istakao je Pešić.

Jagodinci su jesenji deo sezone završili na trećoj poziciji na tabeli sa zaostatkom od pet bodova za drugoplasiranom Zvezdom.

Ciljevi superligaša iz grada na Belici su odbrana trofeja u nacionalnom Kupu ali i 'napad' na drugu poziciju na tabeli koja je trenutno u 'vlasništvu' Crvene zvezde.

"Stručni štab i ekipa imaju zacrtane ciljeve a to su odbrana trofeja u Kupu i napad na drugu poziciju u šampionatu" zaključio je Pešić.

Jagodinci u subotu igraju poslednju kontrolnu utakmicu u Antaliji protiv danskog Sonderjiskea.

Povratak u Srbiju zakazan je za nedelju, 9. februar, a generalna proba pred nastavak šampionata u JSL za nedelju, 16. februar od 13 časova i 30 minuta, kada na "Gradskom stadionu" pod Đurđevim brdom gostuje Radnički iz Niša.

Prvu takmičarsku utakmicu u prolećnom delu sezone Jagodina igra 23. februara na gostovanju kruševačkom Napretku.

Ne propustite