Petković posvađao Džajića i Čovića?

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.01.2013.
15:14
Izvor: Beta

Tema rasprave i nesuglasica između čelnih ljudi Crvene zvezde bio je ugovor Nikole Petkovića, poručuju iz beogradskog kluba.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je danas da je tema rasprave predsednika tog fudbalskog kluba Dragana Džajića i drugog potpredsednika Nebojše Čovića bila vezana oko visine ugovora Nikole Petkovića.

"Ne mislim da se juče desilo nešto bitno jer funkcionišemo normalno i ne vidim da postoji nikakav problem", rekao je Kokeza novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Kokeza je najavio sednicu Upravnog odbora za ponedeljak i dodao da je bilo konsultacija oko svih jučerašnjih dešavanja.

"Imali smo međusobne konsultacije oko svega ovoga što se dešavalo. Neće biti nikakvih hitnih sastanaka. U ponedeljak ćemo imati redovnu sednicu Upravnog odbora. Klub funkcioniše najnormalnije", istakao je Kokeza.

On je kazao da će Džajić i Čović nastaviti da dolaze u klub i da je glupo pričati na temu ostavki.

"Čuli smo se sa Čovićem i Džajićem, oni će u narednom periodu normalno dolaziti na stadion. Naš jedini predsednik jeste Dragan Džajić i glupo je uopšte pričati na temu njegove ostavke", kazao je potpredsednik Zvezde.

Kokeza je potvrdio reči generalnog sekretara Zvezde Milorada Zečevića da do fizičkog sukoba Džajića i Čovića nije došlo, ali da je bilo rasprave.

"Do fizičkog sukoba nije došlo, bilo je polemike i rasprave. Normalno je da u radnoj atmosferi postoje različita mišljenja, jer klub je živi organizam", rekao je Kokeza.

On je dodao da se posle te rasprave Džajić i Čović, "koliko on zna", nisu sastali.

"Ne vidim razlog zašto njih dvojica ne bi mogli da nastave da rade zajedno", rekao je Kokeza i dodao da "koliko on zna Čović i Džajić se nisu sastali posle svega"., rekao je.

Ne propustite