Pobeda bez alternative (19.30)

Autor: Miloš Marković
subota 25.08.2012.
14:11
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Vojvodina pred sobom u večernjem terminu ima utakmicu protiv BSK-a iz Borče, u kojoj Zlatomir Zagorčić izričito zahteva pobedu svog tima.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Stadion “Karađorđe” će večeras ugostiti ekipu BKS iz Borče koja je nakon debakla u Humskoj, u prošlom kolu ostvarila pobedu Slobodom.

Domaći tim je u prošlom kolu slavio u Subotici, ohrabren zaista odličnim izdanjem svojih momaka na tom meču, Zlatomir Zagorčić zahteva trijumf na domaćem terenu.

„Zna se, pobeda je obaveza. Tako je u ovom meču, kao i u svakom drugom.“

„Sada naročito, nakon uspeha u Subotici gde su naši momci odigrali, po meni, jednu jako disciplinovanu utakmicu i potpuno zasluženo slavili protiv Spartaka. Mi imamo jasan cilj i ambicije, na teren protiv BSK-a izlazimo isključivo na pobedu.“, jasan je Zlatomir Zagorčić.

U taboru gostujućeg tima se osvrću na neugodnu tradiciju mečeva protiv Vojvodine koja je protiv njih i uzdaju se da će uspeti da je sruše.

“Po tradiciji iz prethodne tri sezone, Vojvodina je za nas jedan od najneugodnijih rivala. Ipak, tradicija je tu da bi se rušila, mi imamo pravo na nadu u dobar rezultat nakon 90 minuta.”, rekao je Aleksandar Petrović, fudbaler BSK-a.

Inače, meč na “Karađorđu” se igra večeras od 19.30.


Ne propustite