Podizanje morala na Marakani...

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2012.
22:23
Izvor: Sportske.net

Poslednjem treningu crveno-belih pred utakmicu sa OFK Beogradom, u subotu su prisustvovali članovi uprave Crvene zvezde, na čelu sa potpredsednikom kluba Aleksandrom Antićem. Igračima obećan skora isplata zaostalih zarada.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono što je bilo upadljivo, jeste odustvo još uvek zvaničnog presdsednika kluba Vladana Lukića, pa beogradski mediji spekulišu da je to još jedan konkretni pokazatelj kako je samo ''pitanje dana'' kada će on napustiti tu funkciju.

U njegovom odsustvu, treningu je, pored ostalih, prisustvovao potpredsednik Aleksandar Antić, koji je iskoristio priliku i za obraćanje igračima.

On je u razgovoru sa ekipom Crvene zvezde najavio ''bolje dane'' kad su finansije u pitanju, i to relativno brzo, možda već za desetak dana, kada bi igrači mogli da očekuju isplatu dela zaostalih primanja.

Antić ih je uveravao i kako će Zvezda iz svega izaći ''jača nego ikada'', a osim njega, trening Zvezde pred sutrašnje gostovanje OFK Beogradu posmatrali su i Lukićevi savetnici Goran Vesić i Đorđe Stefanović, generalni sekretar Stefan Pantović, članovi Upravnog odbora Dušan Mrakić, Nebojša Leković...


Ne propustite