Posle fudbalera, i Zvezdini košarkaši ''opsednuti'' titulom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.06.2014.
21:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle Zvezdine pobede nad Mega Vizurom u drugoj utakmici polufinala plej-ofa, ponovo smo dobili priliku da gledamo borbu beogradskih ''večitih rivala'' za šampionski tron u domaćem prvenstvu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Partizan će pokušati da se domogne 13. uzastopnog trofeja, dok će Crvena zvezda Telekom učiniti sve da prekine tu nezapamćenu dominaciju jednog kluba na ovim prostorima.

Da je motiv u redovima Zvezde ogroman, iako faktički domaća titula ne donosi ništa osim prestiža, potvrđuju i reči kapitena Marka Simonovića.

On je u izjavi ''Novostima'' priznao da nikada nije imao veću želju za jednim trofejom.

''Nenormalno mi je, kao kapitenu, stalo da osvojim pehar šampiona Srbije! To nema nikakve veze sa nekakvim 'brisanjem fleka' sa fajnal-fora ABA lige. Jednostavno, to je trofej koji najviše želim'', poručio je Simonović, a njegova izjava neodoljivo podseća i na izjave Zvezdinih fudbalera ovog proleća pre nego što su konačno prekinuli dominaciju crno-belih na domaćoj sceni.

Mnogi se pribojavaju da zbog sve veće tenzije među ''večitima'' ne dođe do nekakvih incidenata tokom finalne serije, ali Simonović veruje da neće biti problema po tom pitanju.

''Svi ovosezonski derbiji su protekli manje-više bez incidenata. Dešava se da se igrači pokoškaju, ali toga ima i na drugim mečevima. Zato apelujem na sve aktere i navijače da finale protekne u korektnoj, sportskoj atmosferi'', zaključio je Simonović.


Ne propustite