Pravo slavlje kad pehar bude u rukama...

Autor: Darko Mitrović
subota 05.05.2012.
22:41
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Posle novog trijumfa nad ''večitim rivalom'', trener Zvezde čestitao svojim igračima na prikazanoj partiji i ostvarenom rezultatu, ali ih upozorava da ''još ništa nisu osvojili''...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Robert Prosinečki je i treći put ovog proleća nadmudrio Partizanovog trenera Avrama Granta i posle svega imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, iako je titula u rukama crno-belih.

''Zadovoljan sam kako su moji momoci odradili sve zadatke i na taktičkom i na trkačkom planu. Moji momci imaju karakter i to su danas i potvrdili. Protivnik je igrao sa dva zadnja vezna, ali mi smo isto na sredini dobro parirali, držali loptu, naročito u prvom poluvremenu. Kadu je odlučio utakmicu, ali svi momci zaslužuju čestitke za prikazano večeras'', istakao je Prosinečki. 

Ipak, pravo slavlje najavljuje za 16. maj, kada Zvezda igra finale Kupa protiv Borca.

''Ova pobeda nam mnogo znači i na planu samopouzdanja, ali mi u ovoj sezoni još uvek ništa nismo osvojili. Neka moji momci večeras slave, zaslužili su, ali već od sutra počinjemo sa ozbiljnim radom, sa ciljem da 16. maja u finalu Kupa pobedimo Borac i sezonu završimo sa jednim osvojenim trofejom'', zaključio je Prosinečki.

Ne propustite