Primera - Atletiko 'prepisao' od Reala

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.03.2014.
23:51
Izvor: Sportske.net

Poslednji meč subotnjeg dela programa 28. kola španske Primere odigran je na "Visente Kalderonu" gde je ekipa Atletiko Madrida golom Dijega Košte stigla do 21. pobede u sezoni i smanjila zaostatak za Realom na tri boda.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Gradski rivali Real i Atletiko nastavili su u subotu borbu za lidersku poziciju na tabeli a obe ekipe "otaljale" su svoj deo posla na isti način.

Kraljevski klub slavio je na gostovanju Malagi rezultatom 1:0 a isti rezultat viđen je i na "Visente Kalderonu" gde je Atletiko bio bolji od Espanjola.

Gol pogledajte OVDE!

Pobedonosni pogodak za "Jorgandžije" postigao je Dijego Košta u 55. minutu meča, nakon sjajne asistencije Davida Vilje.

Vilja je prakitčno iz kruga na centru igrališta spojio Koštu sa golom a ovome nije bilo teško da matira nemoćnog Kasilju.

Večerašnji meč bio je prilično oskudan kada su prilike u pitanju pa osim Koštinog gola ništa drugo i nije vredno pomena.

Jedina situacija koja je bila interesantna, a nije vezana za prilike ili golove, viđena je u 74. minutu kada je Tibo Kurtoa dobio neugodan udarac u glavu ali je nakon ukazane lekarske pomoći nastavio meč.

U prvom trenutku činilo se da je Belgijanac ozbiljnije povređen a OVDE možete pogledati tu situaciju.

Izabranici Dijega Simeonea sigurno neće previše "njanjkati" zbog minimalne pobede jer ih ona vraća u trku za trofej i dovodi na samo tri boda zaostatka za vodećim Realom koji naredne nedelje dočekuje Barselonu na "Santjago Bernabeu".

Ne propustite