Puna "Marakana" inspiriše Kasalicu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
14:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Filip Kasalica nada se da će "Marakana" u nedelju biti dobrano popunjena i ističe da su mu pune tribine našeg najvećeg stadiona dodatan motiv za bolju igru.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo rade u punom sastavu nakon što su se internacionalci vratili sa opravdanog odsustva.

Filip Kasalica jedan je od onih koji su morali da se odazovu reprezentativnom pozivu pa nije bio u mogućnosti da sa ostatkom ekipe odradi mini pripreme na Tari.

"Zbog obaveza u nacionalnom timu, nisam bio sa ekipom na mini-pripremama na Tari, međutim, na treninzima se vidi da nam je predah dobro došao i da ćemo našim navijačima doneti dosta radosti u tekućoj sezoni. Uveren sam u to" ističe Kasalica.

Naredni protivnik crveno-belih biće ekipa Donjeg Srema. Pećinčani igraju 'krckaju' drugu sezonu u superligaškom društvu a kao debitanti su u prethodnom šampionatu dobrano namučili vicešampiona Srbije.

"U prošlogodišnjem prvenstvu, tim Donjeg Srema nam je zadao mnogo problema u oba susreta, i u Novom Sadu i na 'Marakani'. Pokazali su tada da znaju da igraju fudbal, da su vrlo opasni, zbog čega je neophodno da u nedelju, u svakom trenutku budemo na visini zadatka i ispoštujemo sve zahteve stručnog štaba. Ukoliko sa velikom voljom i maksimalnom koncentracijom uđemo u utakmicu, nema razloga da strepimo" smatra Kasalica.

Duel sa Donjim Sremom poslužiće kao prilika da se proslavi 50 godina od prvog meča odigranog na "Marakani" koja je otvorena 1. septembra 1963. godine.

Iz Zvezde su pozvali navijače da dođu u što većem broju a ukoliko tribine zaista budu popunjene kao što se najavljuje Kasalica će imati dodatni motiv da se dokaže.

"U prva dva susreta, odmah po mom dolasku u Crvenu zvezdu, u prvenstvenim utakmicama protiv Spartaka i Smedereva bilo je preko 40 hiljada navijača. Za mene ne postoji veća inspiracija i veće uživanje od igranja pred punim tribinama. U nedelju, kada naš stadion slavi 50 godina od otvaranja, nadam se istinskom spektaklu u režiji naših navijača. Sa druge strane, na nama koji budemo na terenu je obaveza da im se odužimo, igrom, golovima i pobedom" zaključuje napadač Crvene zvezde.

Duel crveno-belih i Donjeg Srema igra se u nedelju, 15. septembra, sa početkom od 19 časova.

Ne propustite