Rad vratio smenjenog portparola!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.09.2012.
19:12
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Vladimir Savić ponovo je postavljen na mesto portparola FK Rad, posle pet meseci od neočekivane smene.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Pitanje ''da li će legenda Milvola od nedelje biti nova Zvezdina zvezda'', kojim je pre nešto više od pet meseci najavio konferenciju za štampu pred meč sa Partizanom, koštala je minulog proleća posla u FK Rad poznatog novinara Vladimira Savića, koji je obavljao posao portparola superligaša sa Banjice.

Njegovo pitanje je pogodilo sada već bivšeg trenera Partizana Avrama Granta, posle čijeg odlaska iz Humske je postalo i deplasirano.

Osim toga, u rukovodstvu ''Građevinara'' su u međuvremenu očigledno shvatili da od Savića nisu pronašli bolje rešenje za tu poziciju, pa su ovih dana odlučili da ga vrate.

Povratak Savića biće i zvanično obeležen u sredu od 12 časova, kada će voditi konferenciju za novinare povodom promocije najnovijih pojačanja Marka Ljubinkovića i Branislava Miloševića.

''Sve sporne i negativne situacije su razjašnjene i definisan je plan koji treba Rad da jasno pozicionira u medijskom prostoru adekvatan rezultatima tima. Klub je iznad interesa pojedinca i ne treba dovoditi u pitanje moju lojalnost prema fudbalskoj Banjici.

Rad nije veliki kao dva kluba sa Topčiderskog brda, ali sam siguran da se voli od strane svojih navijača i strastvenije i iskrenije. Upravo zbog te činjenice, ali i kvaliteta i izuzetnog potencijala ovog mladog tima, vratio sam se na Banjicu da dam doprinos u afirmaciji ovih igrača, rezultata i naravno kluba koji će nadam se ponovo osetiti draž igara na međunarodnoj sceni''
, izjavio je Savić.

Ne propustite