Radnički promovisao "novu turu" pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.08.2012.
19:53
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Fudbalski klub Radnički Kragujevac danas je promovisao četvoricu fudbalera koji su u klub stigli u prethodne dve nedelje. Najzvučnije pojačanje Ivan Pejčić oduševljen saigračima i atmosferom u timu.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Četvorica fudbalera koji su pojačali kragujevački Radnički danas su zvanično promovisani u prostorijama SD Radnički u Kragujevcu.

U "srce" Šumadije, pre polaska na pripreme, stigli su Dragan Radosavljević i golman Marko Knežević dok su se nedavno klubu priključili i Predrag Sikimić i Ivan Pejčić.

Novajlije u Radničkom oduševljene su atmosferom u timu i uslovima za rad. Ivan Pejčić stigao je iz Radničkog iz Niša i spreman je da svojim zalaganjem pomogne Kragujevčanima u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

"Imam fenomenalan utisak o igračima i ekipi. Kasnim dosta sa pripremama, propustio sam tu drugu fazu koju je ekipa odradila na Zlatiboru, ali dobro radimo, pa se nadam da ću se vrlo brzo uklopiti u sredinu. Cilj se zna i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo" rekao je Pejčić.

Sa sličnim entuzijazmom govorio je i Predrag Sikimić, bivši fudbaler Urala iz Rusije.

"Moj lični prioritet je da se što brže spremim i uklopim u ekipu, jer kasnim sa pripremama dobrih mesec dana. Ovo je veoma zdrava sredina i pohvalio bih sve momke za rad. Veliki sam optimista, sve ide ka ispunjenju cilja i nadam se da ćemo u svaku utakmicu ulaziti sa imperativom pobede" istakao je Sikimić.

Radnički se sjajno pojačao tokom letnjeg prelaznog roka i o tome svedoče uspesi koje je klub postizao tokom priprema na Zlatiboru.

Kragujevčani na startu Superlige igraju protiv Rada 11. avgusta.

Ne propustite