Radonjić: "Na pobedu, makar i sa poenom razlike!"

Autor: Beta Beta
utorak 01.04.2014.
12:55
Izvor: Beta

Strateg Crvene zvezde Telekom poručio je da će u novom košarkaškom spektaklu u "Areni" njegovi izabranici pokušati da savladaju Uniks, makar to bilo i sa jednim poenom razlike.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić kazao je da bi bilo dobro da njegovi košarkaši u sredu pobede bar minimalnom razlikom u prvoj utakmici polufinala Evrokupa.

"Pošto opet igramo u odličnom ambijentu Arene, bilo bi dobro da budemo od njih bolji makar za jedan poen. Daćemo sve od sebe da postignemo najbolji mogući rezultat i moramo u odbrani da budemo na visini zadatka", rekao je Radonjić.

Zvezda u sredu od 19 časova i 30 minuta dočekuje Uniks iz Kazanja u "KombankAreni". Ruska ekipa važi za najjaču u Evrokupu ove sezone i glavni je favorit za osvajanje trofeja.

"Uniks je sjajan tim, a ove sezone izgubio je samo dva puta u utakmicama koje su bile bez većeg takmičarskog značaja. Oni dolaze u sjajnoj formi i treba da njihov kvalitet smanjimo na najmanju meru. Znamo da neće biti nimalo lako. Imamo ogromnu želju i ogroman motiv i daćemo sve od sebe da budemo zadovoljni na kraju", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde kazao je da će Ivan Radenović najverovatnije biti spreman za utakmicu uprkos činjenici da je u Zagrebu doživeo povredu kolena.

Kapije "KombankArene" otvaraju se u 17 časova, a Zvezda je pozvala navijače da navijaju fer i sportski i da ne ubacuju predmete u teren. Najavljena je i rigorozna kontrola na ulazima.

Revanš se igra sledeće nedelje.

Ne propustite