Radonjić: ''Odlična uvertira za Evroligu''

Autor: Beta Beta
subota 12.10.2013.
23:46
Izvor: Beta

Crvena zvezda je konačno nagovestila velike mogućnosti u tekućoj sezoni, a posle više nego ubedljivog trijumfa nad Radničkim, trener Dejan Radonjić ima dosta razloga za pohvale na račun svojih igrača.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je večerašnja ubedljiva pobeda nad Radničkim dobra uvertira za utakmicu sa Lokomotivom na početku Evrolige.

"Ovo je jako dobra uvertira za narednog protivnika koji je jako kvalitetan. Posle ovakvog meča podiže se atmosfera, ali nema razloga za euforiju, kao što nije bilo razloga za pad posle poraza (od Širokog)", rekao je Radonjić novinarima posle meča u Beogradu.

Zvezda je ubedljivo večeras pobedila Radnički iz Kragujevca sa 88:51 u trećem kolu Jadranske lige.

"Ovo je bilo dobro, ali moraćemo još mnogo da radimo kako bismo dostigli maksimum. Ukazao nam se prostor da pružimo šansu nekim mladim igračima. Marku Tejiću je to bio stumilans za naporan rad, dok je Dušan Ristić igrao jer nismo imali mnogo igrača u rotaciji", kazao je trener Zvezde.

On je dodao da se nada da će navijači i igrači zajedno napraviti iznenađenje protiv Lokomotive u Areni.

"Prija nam da igramo pred našim navijačima, oseća se da smo svi tu zajedno. Očekujem da zajedno sa više od 20.000 navijača napravimo iznenadjenje. Čitav taj ambijent je očekivan i tek će se videti reakcija na to, ali moramo biti svesni da ovo nije najvažniji deo sezone", kazao je Radonjić.

Radonjić je potvrdio da će reprezentativni centar Raško Katić biti u sastavu za utakmicu sa Lokomotivom.

"Katić posle povrede u ponedeljak počinje da trenira, u utorak će već biti sa ekipom. Biće u sastavu u duelu sa Lokomotivom, ali videćemo koliko ćemo moći da ga koritstimo", rekao je Radonjić.

Plejmejker crveno-belih Demarkus Nelson
kazao je da se Zvezdini igrači još navikavaju jedni na druge.

"Fokusarini smo da posle svakog treninga budemo još bolji, ali tek je početak sezone, još se navikavamo jedni na druge i nalazimo pravi ritam", kazao je Nelson.



Ne propustite