Raduljica: ''U Kragujevcu nas čeka vrela atmosfera, ali verujemo u sebe''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.01.2012.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Centar Partizana briljirao je u pobedi nad Heliosom i sasvim sigurno ohrabrio trenera Jovanovića i navijače crno-belih pred još jedno teško gostovanje u Kragujevcu.

Povezane vesti

Da Miroslav Raduljica nije pružio partiju sezone u crno-belom dresu, lako je moglo da se dogodi da Helios iznenadi regionalnog šampiona.

Nezadrživi centar Partizana upisao je 31 poen i nagovestio da Nikola Peković konačno dobija dostojnog naslednika.

''Važno mi je što sam odigrao dobro protiv Heliosa, ali zasluge za pobedu pripadaju i saigračima, koji su videli da mi ide i skoro sve lopte su usmeravali u reket, a meni je ostalo samo da poentiram'', ne želi da sebe ističe u prvi plan Raduljica.

On priznaje da u većem delu sezone nije imao dovoljno samopouzdanja, ali veruje da će uz kvalitetan rad pružati sve bolje partije.

Već u subotu će  u kragujevačkoj hali ''Jezero''  voditi borbu sa centrima Radničkog koji su motivisani da se revanširaju crno-belima za poraz iz prvog dela sezone.  

''Radnički je kvalitetna ekipa, imaju sjajnog trenera Nikolića koji je individualne kvalitete igrača uklopio u odličan tim. Čeka nas, dakle, odličan rival, vrela atmosfera, ali verujemo u sebe i u naš kvalitet'', poručuje Raduljica.



Ne propustite