Rašović hvali redom...

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.11.2013.
19:09
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana Vuk Rašović izneo je niz pohvala na račun svojih igrača posle pobede i pristupa igri protiv Srema u Jakovu, uz nadu da će tako nastaviti i u finišu jesenjeg dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije imao je protiv Srema u Jakovu poslednju proveru pred nastavak šampionata i meč sa Voždovcem u 13. kolu Superlige.

Treneru Partizana Vuku Rašoviću je ovaj meč posebno značio zbog hendikepa u napadačkim redovima posle povrede Kojića i bolesti Fofane. Tri postignuta gola, u režiji Ninkovića, Živkovića i Malbašića, upravo onih od kojih se očekuje da nadomeste odsustvo pomenute dvojice, daju mu razlog za optimizam.

''Dobra utakmica, prvo poluvreme pogotovo, igralo se nadahnuto, ozbiljno i profesionalno, što me raduje. Vraćaju nam se reprezentativci, imamo još tri dana za pripremu utakmice, ali čeka nas dilema oko špica napada.

Malbašić je odigrao dobro, raduje i gol Andrije Živkovića iz slobodnog udarca, voleli bismo da to ponovi i u nekoj od narednih utakmicama''
, istakao je Rašović.

Priliku je dobio i mlađani Šaponjić, ali nije uspeo da se upiše u strelce. Ipak, Rašović nema šta da mu zameri.

''Šaponjić je mlad, tek mu predstoji pravi rad za ono što želi, ali sigurno da ima potencijal, koji samo treba usmeriti na pravi način. Ima još igrača iz Teleoptika koji se izdvajaju, poput Ljujića i još par njih'', dodao je trener Partizana, koji se na kraju osvrnuo i na odličnu partiju Miloša Jojića u dresu mlade reprezentacije protiv Italije.

''Jojić u kontinuitetu dosta dobro igra. Kruna njegovog rada je i poziv za A reprezentaciju. Ipak, moraćemo i da ga odmorimo malo, jer je dosta mečeva odigrao od početka sezone, kako bi u najvažnijim mečevima do kraja ovog dela sezone imao svežinu'', zaključio je Rašović.




Ne propustite