Rašović: "Stvaramo prepoznatljiv sistem"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.07.2013.
13:53
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana Vuk Rašović kazao je da u igri svojih izabranika nazire prepoznatljiv sistem koji je želeo da implementira te da će se u narednom periodu nastaviti u istom ritmu i pravcu rada.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Vuk Rašović bio je zadovoljan igrom koju su njegovi izabranici pokazali na jutrošnjem meču sa slovenačkim prvoligašem Zavrčem.

Iako je meč organizovan da bi igrači sa manjom minutažom dobili šansu za dokazivanje, Rašovića je ohrabrilo to što su njegovi izabranici pokazali da na njih može ozbiljno da se računa.

"Ova utakmica pokazala nam je da možemo da računamo na dosta igrača ozbiljno. U većem delu meča kontrolisali smo igru, stvorili dosta dobrih šansi, tako da smo odigrali veoma dobar duel što me jako raduje" rekao je Rašović.

Partizan je slavio sa 2:0 a trener crno-belih nije imao posebne zamerke na igru svojih pulena a rekao je da ga raduje to što se nazire prepoznatljiv sistem koji je i želeo da uvede po dolasku u klub.

"Delujemo kao tim. Polako dolazimo do prepoznatljivog sistema i nastavićemo da radimo u istom ritmu i pravcu. Naravno, ima stvari koje treba popraviti. Videlo se da smo umorni i da je to rezultiralo padom u igri u poslednjih 20 minuta ali sam siguran da nam se to neće dešavati kada izađemo iz jakih treninga" dodao je Rašović.

Partizan će tokom popodneva odigrati još jedan kontrolni meč a na megdan prvotimcima će Metalist iz Harkova.

Ne propustite