Rekonstrukcija "Čaira" u završnoj fazi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.06.2013.
19:03
Izvor: Sportske.net

Radovi na rekonstrukciji stadiona "Čair" u Nišu ulaze u završnu fazu, a čelnici Radničkog u saradnji sa lokalnom samoupravom planiraju da i zapadna tribina u što kraćem vremenskom roku bude obnovljena.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Stadion na kome igra Radnički iz Niša iz dana u dan poprima sve lepši izgled, a radovi na rekonstrukciji ušli su u poslednju fazu.

Kako je lani bilo obećano, seijalice na nosačima reflektora postavljaju se planiranim tempom a za petnaestak dana trebalo bi da i taj posao bude obavljen.

Iako su radovi na završetku rekonstrukcije dobrano kasnili, gradonačelnik Niša tvrdi da je najvažnije da je "Čair" poprimio sasvim novi izgled i da će se vrlo brzo krenuti u poslednju fazi rekonstrukcije u kojoj će zapadna tribina povratiti stari sjaj.

"Ovde nećemo stati. Rekonstrukcija ili bolje reći izgradnja takoreći novog stadiona se privodi kraju. Tri tribine su u završnoj fazi i sada nam je glavna opsesija zapadna tribina. Potrebno nam je oko 400 miliona dinara, ali ćemo i to rešiti kroz odgovarajuće modalitete finansiranja" kazao je za "Novosti" Zoran Perišić.

Ako se svemu doda da se Radnički po završetku sezone podigao na noge izborom nove Uprave, nema sumnje da će u narednoj sezoni superligaš iz grada na Nišavi biti mnogo konkurentniji u Jelen Superligi no što je to bio lani.

Ne propustite