Rekorder Radivojević zahvalan navijačima

Autor: Miloš Marković
četvrtak 17.05.2012.
13:02
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Košarkaš Crvene zvezde koji je ušao je među top deset igrača po broju odigranih utakmica u crveno-belom dresu zahvalio se navijačima na poklonu koji su mu uručili na poslednjem meču.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Pouzdani košarkaš Crvene zvezde povodom ulaska u top deset dobio je nagradu od strane navijača koji su lepim gestom zahvalili igraču koji je ušao među legende kluba.

„Veoma mi je drago, a pre svega velika čast da se nalazim među legendama kluba koje su ostvarile rekordni broj nastupa.“, rekao je Vuk Radivojiević i intervju za sajt redstarbelgrade.info.

Navijači su svom ljubimcu poklonili sliku, kojom su se Radivojeviću zahvalili na ukupno šest godina provedenih u klubu.

„Pre dve godine kada sam bio u Zvezdi takođe sam dobio poklon od navijača koji su se nakon teške sezone zhvalili meni, Bjelici i Bakiću jer smo ostali u klubu.“, ističe on.

Radivojević ove sezone igra važnu ulogu u timu Svetislava Pešića. Potpuno oporavljen od povrede, daće sve od sebe da pomogne svom klubu.

Kada je u putanju njegova budućnost u crveno-belom dresu, želja za ostankom nije sporna.

„Moja želja je da ostanem u Zvezdi što duže i da napravimo jak tim, da dignemo Zvezdu što je više moguće i da uzmemo titulu.“, rekao je u intervjuu koji u celosti možete pročitati OVDE.


Ne propustite