Repeša: "Zasluženo smo pobedili Partizan"

Autor: Beta Beta
petak 25.04.2014.
23:11
Izvor: Beta

Trener Cedevite Jasmin Repeša rekao je večeras da je njegova ekipa sasvim zasluženo pobedila Partizan, u polufinalu završnog turnira Jadranske lige, a utakmicu je nazvao "pravom evroligaškom".

ABA liga
ABA liga

Povezane vesti

Cedevita se plasirala u finale završnog turnira Jadranske lige, pošto je košem u poslednjoj sekundi pobedila branioca titule Partizan sa 79:81, a  trener zagrebačke ekipe otkrio je recept pobede na 'vrelom' gostujućem terenu.

"Utakmica je bila na zavidnom evoligaškom nivou. Nama je bio cilj da odgovorimo kontorolom skoka, gde je Partizan jak i to smo ispunili. To je bio prvi preduslov da dobijemo", kazao je Repeša na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

"Kada je izgledalo da je otišlo na stranu Partizana, mi smo našli mirnoću i veru i sve što je potrebno da se dobije ovakva utakmica. čestitam momcima na pobedi, koja je mogla da ode na stranu Partizana, što ne bi bilo nezasluženo, ali ni naša nije nezaslužena", kazao je Repeša.

On je rekao da je njegova ekipa prvo poluvreme mogla da završi s većom razlikom, ali da je posle dobrog šuta Partizana za tri poena, na odmor otišla samo s pet razlike.

"Vrlo malo smo poentirali, ali i (Bogdan) Bogdanović je postigao nekoliko izuzetno teških koševa, sa 'rukom na loptu'", dodao je trener zagrebačkog tima.

Ne propustite