Respekt - Zvezda otkazala šampionsko slavlje!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.05.2014.
19:49
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji fudbalski klub u Srbiji odlučio je da obustavi sve pripreme za proslavu šampionske titule koja bi u Ljutice Bogdana mogla da stigne posle šest godina "posta".

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Elementarne nepogode koje su pogodile zapadnu i centralnu Srbiju tokom prethodnih deset dana učinile su da se prioriteti svih nas promene i da lične interese i užitke stavimo po strani dok se naši sunarodnici koji su pogođeni poplavama ne oporave od katastrofe.

Zbog svega što se dogodilo u FK Crvena zvezda odlučili su da se i sami ponesu odgovorno i u teškom trenutku za srpski narod i zemlju odustanu od planiranog slavlja ukoliko se osvoji šampionska titula.

Podsećamo da je pre svega što se dogodilo Zvezda planirala veliko slavlje, u slučaju osvajanja šampionske titule, ali je sada doneta odluka da se odustane od slavljeničke povorke u autobusu otvorenog krova, vatrometa, trubača, padobranaca...

U slučaju da crveno-beli savladaju OFK Beograd u nedelju, titula će biti proslavljena skromno a humanitarna akcija i prikupljanje pomoći za stradale u poplavama biće stavljeni u prvi plan.

Odlučeno je da klub i navijači zajedničkim snagama, kao i u prethodnim danima, prikupe finansijsku pomoć za ugrožene u poplavama i na taj način obeleže povratak titule na "Marakanu".

Podsećamo da se očekuje da utakmice 29. kola JSL budu odigrane u nedelju a Zvezdi je neophodna pobeda nad OFK Beogradom kako bi overila 26. titulu šampiona države.

Ne propustite