Rnić: "Nismo favoriti ali želimo trofej"

Autor: Beta Beta
utorak 03.09.2013.
18:12
Izvor: Beta

Strateg rukometnog kluba Vojvodina prepustio je ekipi Partizana ulogu favorita u predstojećem okršaju dva tima uz konstataciju da veruje u kvalitet svojih izabranika i njihovu želju da donesu trofej osvajača Superkupa u Novi Sad.

rkv.rs
rkv.rs

Povezane vesti

Trener rukometaša Vojvodine Momir Rnić rekao je danas da želi da njegovi igrači donesu trofej u Novi Sad sa utakimice s Partizanom u Superkupu Srbije.

"Biće to veoma dobra utakmica. Njima šansa da ponovo osvoje Superkup, a nama da u Novi Sad prvi put donesemo taj trofej. Partizan je Partizan, oni su sada kompletni i opasni. Upoređivati utakmicu sa turnira 'Bogdan Rodić' i ovu koja sledi, to nema veze. Sada su se konsolidovali. Ne bih Vojvodini stavio breme favorita", rekao je Rnić.

Ocenio je da za njegov tim najveća opasnost preti od Ivana Dimitrijevića, i da će biti teško probiti odbranu crno-belih.

"Dimitrijević je pokazao zavidnu formu, bio je najbolji strelac u Kanjiži. Sigurno nas čeka granitna odbrana 6-0 ili 5-1, s visokim igračima uz dosta kontri. Biće to praznik rukometa, igraće dve najbolje ekipe u Srbiji", kazao je Rnić.

Utakmica Superkupa izmedju Vojvodine i Partizana igra se u sredu od 18.00 u Aranđelovcu.

Partizan i Vojvodina će se, posle sutrašnjeg meča, već u subotu sastati u 1. kolu regionalne lige Gasprom SEHA.

Ne propustite