Robi: ''Nema euforije, hoćemo u finale Kupa!''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.04.2012.
21:10
Izvor: Sportske.net, b92.net

Trener Zvezde, naravno, zadovoljan ubedljivim trijumfom nad Metalcem i poručuje da se od večeras pažnja svih u klubu usmerava ka duelu sa Partizanom u sredu u Humskoj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Uoči najvažnijeg meča sezone, fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su ubedljiv trijumf protiv Metalca i sada u mnogo boljem raspoloženju čekaju gostovanje u Humskoj.

Trener Robert Prosinečki, i pored činjenice da je zadovoljan onim što je video, upozorava da nema razloga za bilo kakvu euforiju.

''Momci su odigrali jako dobro, pogotovo trkački, ali ne smemo sada da padamo u nekakvu euforiju. Ima još stvari koje moramo da popravimo'', podseća Prosinečki.

Odmah posle meča sa Metalcem, sva pažnja usmerena je ka revanšu polufinala Kupa protiv Partizana. Prosinečki tvrdi da Zvezda neće čuvati stečenu prednost sa Marakane.

''Nećemo se zatvoriti, to nije stil igre koji ja gajim. Svesni smo da, ako postignemo gol, sve će biti gotovo, jer je jako teško da nam Partizan da četiri. Verujem da ćemo se plasirati u finale Kupa", poručio je Prosinečki.


Ne propustite