Robi video napredak...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2012.
22:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda večeras je na Zlatiboru ostvarila očekivani trijumf protiv užičkog Jedinstva, a trener Prosinečki tvrdi da igra njegove ekipe sve više liči na što je on zamislio.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je rezultat u korist crveno-belih mogao da bude i ubedljiviji, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki imao je razloga za zadovoljstvo posle duela sa ekipom Jedinstva.

On veruje da njegov tim ide ka željenom nivou forme i da će najbolje izdanje prikazati onda kada to bude najpotrebnije - protiv beloruskog Naftana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

''Mislim da smo igrali dobro. Postigli smo dva gola, mogli smo i još neki više, ali u ovom trenutku najvažnije je bilo da dobro istrčimo i držimo visok ritam igre, u čemu smo i uspeli. Sve smo bliži igri i formi koju želim, i verujem da ćemo se na prvoj utakmici u Evropi prikazati u najboljem izdanju'', poručio je Prosinečki.

Poseban osvrt trener Zvezde imao je i na atmosferu koju su priredili navijači Zvezde.

''Srećan sam što na svakoj utakmici Crvene zvezde na tribinama ima nekoliko hiljada navijača, imao sam utisak da nas ceo Zlatibor gleda. To je najbolji pokazatelj veličine kluba i sa druge strane naša velika snaga'', zaključio je Prosinečki.

Ne propustite