''Romantičari'': ''Neka se spremi - Zvezda!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2012.
17:04
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Na Karaburmi vlada zadovoljstvo posle pobede nad Borcem u Čačku, što ''Romantičarima'' daje dodatno samopouzdanje uoči predstojećeg duela sa Crvenom zvezdom.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Iako je za ekipu Borca bilo ''biti il' ne biti'', fudbaleri OFK Beograda trijumfalno su se vratili sa gostovanja u Čačku.

Batioha je opet bio strelac, Lukač je ostao nesavladan, a Mladen Popović je na desetoj utakmici ove sezone postigao peti gol.

"Drago mi je što sam postigao gol, presrećan sam jer smo i pobedili. Sama pobeda nam puno znači na polju samopouzdanja i imamo lepu uvertiru pred gradski derbi sa crveno-belima", istakao je Popović.

On posebno ističe timsku igru kojom su ''Romantičari'' trijumfovali u Čačku.

"Batioha je pokazao da je opasan i opet je bio realizator jednog lepog gola, odbrana je odigrala sigurno, Kecojević je pokazao jednu zrelost, Rodić i Petković su sjajno odradili svoj posao, Simić mi je dosta pomagao u napadu, te u takvoj igri i meni je lako bilo da postignem gol. Ekipu ne čini jedan igrač, već ceo tim, to smo i dokazali na gostovanju u Čačku", dodaje Popović.

Sve to mu daje nadu u dobar rezultat i protiv Crvene zvezde.

"Dolazi Zvezda, rasterećeni ulazimo u susret iako respektujemo goste, svesni smo našeg kvaliteta i naše igre i Zvezdi siguno neće biti lako u sredu na Karaburmi", zaključuje Popović.

Marko Petković se slaže sa svojim saigračem.

"Zvezdi je uvek bilo teško na Karaburmi i uz dobar rezultat iz Čačka na krilima naših navijača možemo do dobrog rezultata u derbiju. U tome vidim našu prednost", poručio je Petković.

Ne propustite