Romantika kao motiv...

Autor: Miloš Marković
utorak 24.04.2012.
13:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Svestan da njegovu ekipu u vanrednom 26. kolu očekuje tradicionalno teško gostovanje na Karaburmi, Robert Prosinečki ističe da Crvena zvezda na OFK ide bez „romantike“ i sa željom da stvori kontinutitet dobrih igara.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Sreda 25. april za izabranike Roberta Prosinečkog donosi duel na Karaburmi protiv OFK Beograda.

Bez osvrta na stanje na tabeli, trener crveno-belih poručuje da njegov tim ima jasan cilj, a to je stvaranje kontinuiteta dobrih igara i priprema za finale Kupa, ali i naredni večiti derbi.

„Preneo sam momcima da želim da svaku utakmicu do kraja prvenstva pobedimo."

"Situacija na tabeli je takva kakva jeste, ali mi moramo da napredujemo u svakom meču, da budemo motivisani i da stvorimo kontinuitet dobrih igara. Takođe trijumfima hoćemo da stvorimo dobru atmosferu pred utakmicu finala Kupa, kao i pred derbi koji nam je takođe veoma bitan.“, rekao je Robi.

Svestan je šef stručnog štaba Crvene zvezde da će sutrašnji protivnik imati veliki motiv protiv velikog rivala.

Sutrašnje gostovanje je tradicionalno teško i neugodno za nas."

"Protivnik ima dobru ekipu, koja će sigurno, kao i svi ostali timovi biti motivisana da pruži kvalitetan fudbal protiv nas, jer Zvezda je uvek motiv za sve klubove.“, ističe Prosinečki i nada se dobrom otvorenom meču.

Voleo bih da sutra bude otvoren meč.“

Nismo dugo primili gol, i želimo da nastavimo tako, kako bi moji igrači još više dobili na samopouzdanju. Nadam se i da mi nećemo imati problem sa realizacijom, jer na prethodna dva gostovanja nismo uspevali da probijemo bunker Radničkog i Novog Pazara. Radimo na tome da pronađemo najbolje rešenje kroz igru protiv takve postavke protivnika. Zadovoljan sam i mislim da moram biti učinkom u ovoj polusezoni, momci na svakom treningu daju maksimum, i to im se uostalom vraća na utakmicama.“, istakao je on.

Utakmica na Karaburmi počinje u 16.30.


Ne propustite