Rouz: "Đoković me oduševljava"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.07.2013.
15:03
Izvor: Beta

Košarkaš Čikaga, Derek Rouz, rekao je danas da želi da osvoji titulu sa Bulsima i izrazio zadovoljstvo što su ga mnogobrojni navijači u Beogradu lepo dočekali.

headline
headline

Povezane vesti

Rouz će tokom dana u Beogradu, ispred tržnog centra Ušće razgovarati i družiti se sa navijačima. On je kao promoter došao u Beograd, u sklopu turneje koju je organizovala kompanija Adidas.

Rouz, MVP NBA lige iz 2011. godine, je propustio prošlu sezonu zbog teške povrede kolena.

"Bilo je veoma teško i meni i ekipi zbog povrede i želeo sam da se što pre oporavim. Svi u klubu imamo velika očekivanja. Cilj je da osvojimo šampionsku titulu", rekao je Rouz novinarima.

On je poručio mladim igračima da moraju naporno da treniraju i da je za uspeh potrebno mnogo odricanja.

Rouz je pre Beograda posetio Milano, a u sklopu turneje posetiće Nemačku, Španiju, Italiju, Hrvatsku, Veliku Britaniju, Francusku i Sloveniju.

Kapiten Bulsa rekao je da je počastvovan dolaskom velikog broja navijača i dodao da od srpskih košarkaša zna Vladimira Radmanovića, koji sa njim igra u Čikagu, Vlada Divca i Predraga Stojakovića.

On je dodao i da je gledao jučerašnji finalni meč na Vimbldonu izmedju Novaka Đokovića i Endija Mareja i da se divi prvom teniseru sveta.

"Kada sam bio mlađi igrao sam tenis, ali sam se ipak odlučio za košarku. Oduševljava me i motiviše da radim jače", rekao je Rouz, koga su 2008. godine Čikago Bulsi izabrali kao prvog pika na draftu.

Ne propustite