Runi jedini u Junajtedu žali za Mojesom?

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 27.04.2014.
13:46
Izvor: Sportske.net

Posle izveštaja da su mnogi igrači bili u euforiji kada je Mojes otišao i iznošenja prljavog veša, danas je stigla priča o Runiju i njegovoj reakciji na odlazak Mojesa.

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Vejn Runi je zahvalio svom bivšem treneru za sve što je uradio za njega i njegovu karijeru. Mojes je zaslužan za Runijev veliki ugovor od 300 hiljada funti nedeljno, ali se Runi prevashodno zahvalio zbog ponovnog vraćanja samopouzdanja i omogućavanja da se iskaže, što nije mogao u prethodnoj sezoni.

Po oceni mnogih stručnjaka, Runi je bio jedna od retkih svetlih tačaka u očajnoj sezoni Junajteda. Zanimljivo je da su još u Evertonu, kada je Runi bio tinejdžerska senzacija, ova dvojica imala nesuglasice, i da se čak pričalo da će Mojes sigurno prodati napadača čim preuzme kormilo, ali se desilo sasvim suprotno.

Runi je, čim je čuo za loše vesti, pohitao u kancelariju Dejvida Mojesa, ali je video da se Škot već spakovao i otišao. Potom ga je pozvao telefonom i izrazio žaljenje zbog svega što se desilo, iskazao svoju podršku i privrženost i zahvalio mu se na svemu.

Runi je takođe bio jako besan na neke saigrače zbog njihovog otvorenog radovanja posle odlaska, kako je rekao, velikog gospodina Mojesa.

Ne propustite