Sa Begluka pozivaju na odgovornost zbog neočišćenog snega

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.02.2012.
20:26
Izvor: Sportske.net, fksloboda, org

Početak prolećnog dela sezone je na pragu, a u užičkom superligašu nikako da se izbore sa snegom. Iz kluba poručuju da su gradske službe zakazale i pozivaju ih na odgovornost.

fksloboda.org
fksloboda.org

Povezane vesti

U nedelju u popodnevnim časovima, teren stadiona Slobode u Užicu izgledao je kao na slici i u klubu su već ozbiljno zabrinuti na šta će ličiti teren narednog vikenda kada u Užice stiže ekipa Jagodine, u prvom kolu prolećnog dela prvenstva.

Na klupskom sajtu iznete su ozbiljne kritike na račun gradskih službi koje su bile zadužene za čišćenje snega sa sterena na ''Begluku''.

''Za održavanje stadiona, koji se vodi kao gradski, zadužena je i dobija sredstva iz budžeta Grada Užica gradska javna ustanova "Veliki park", koja delegira direktora stadiona i odgovornost je jasno i apsolutno u toj ustanovi, čijim radnicima je u opisu posla i održavanje terena. Da li je odgovornost samo njihova ili postoje i neke obaveze kluba, voleli bismo da čujemo od nadležnih'', ističe se, između ostalog u saopštenju kluba i izražavaju zahvalnost navijačima koji su ponudili pomoć u rešavanju ovog problema.

''Navijači, ove godine samoinicijativno angažovani u čišćenju snega širom grada na ugroženim lokacijama, svoju pomoć su ponovo ponudili. Ipak, akcija čišćenja je organizovana prekasno, kada je teren već počeo da se natapa vodom i kada bi svaki pokušaj čišćenja naneo samo još veću štetu'', navode Užičani.

Ne propustite