Sa beogradskog "asfalta" na padine Tare

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.07.2012.
10:45
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Ekipa Rada stigla je juče na Taru gde je u narednih sedam dana očekuju pripreme za predstojeću sezonu. Trener Marko Nikolić prezadovoljan je uslovima za rad a od igrača očekuje maksimalno zalaganje na treninzima.

fkhajduk.rs
fkhajduk.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Banjice preselio se juče sa beogradskih plus trideset na prijatne obronke Tare koja će pružiti fudbalerima neophodne uslove za dobre pripreme.

Fudbaleri Rada boraviće u komleksu koji je nadavno bio baza šampionu Srbije za prvi deo priprema pa ne treba da čudi što je Marko Nikolić entuzijasta pred nastavak pripremnog perioda.

"Završili smo beogradski ciklus. Idemo na dobro poznatu planinu koja ima odličan hotel, trim stazu, teretanu, bazen... U ekipi vlada odličan ambijent. Imamo mlad i ambiciozan tim, koji poseduje kvalitet, a na nama je da od njih napravimo dobre igrače. Moraju da znaju da je svaki trening, izlazak na teren, prijateljska utakmica novo dokazivanje i da moraju naporno da rade" istakao je trener Rada.

"Građevinari" će tokom sedmodnevnog boravka na Tari imati i dve provere. Prijateljski mečevi zakazani su sa Leotarom i Slobodom iz Užica.

"U nedelju, 8. jula ćemo da odigramo meč protiv Leotara, a u sredu 11. jula u povratku u Beograd, protiv Slobode Point. Pored Gnjatića i igrača iz mladog tima nismo doveli ni jedno pojačanje, a očekujem da dođu dva igrača u narednom periodu, kako bi imali vremena da sa nama odrade barem deo priprema" poručio je mladi stručnjak.

Trener Rada odlučio je da na drugi deo priprema povede sledeće igrače: Danilović, Marinković, A. Jovanović, Pantić, Raspopović, Rodić, Vitas, Mitrović, Ranđelović, Ćirković, Pantelić, B. Jovanović, Rogač, Gnjatić, Pršo, S. Jovanović, Čaušić, Luka, Mrkela, Perović, Antić, Pavlović, Kojić, Varga, Stojiljković, Božičić.

Ne propustite