Sa Pintu: ''Stefane, ne slušaj oca, suoči se sa svojom greškom!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.04.2013.
18:35
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Crvene zvezde ljutito reagovao na pojedine izjave Radmila Mihajlovića, oca napadača crveno-belih Stefana, koji je pred utakmicu sa Spartakom odstranjen iz tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Portugalca je, naime, prilično pogodila izjava starijeg Mihajlovića da je neko iz kluba navodno naložio treneru da Stefana skloni iz ekipe.

Sa Pintu je tim povodom ocenio da Radmilo Mihajlović na taj način pokušava da potkopa njegov autoritet pred ekipom, uz tvrdnju da sve odluke kad je u pitanju igrački kadar donosi isključivo sam, a ne po nečijem nalogu.

''Kako može tako nešto da kaže? Kao da stvari već nisu dovoljno loše, a sad Stefanov otac kao da pokušava da ih učini jopš gorim! Posle svega, mislim da je Stefanu bolje da ne sluša oca i ne prihvata njegove savete ako želi da uspe u fudbalu. Inače, ima sve uslove za to...'', objašnjava Sa Pintu, a prenosi ''Mondo''.

On naglašava i da bi Stefanu bilo bolje da se ''suoči sa svojom greškom'', a ne da razloge traži na nekom drugom mestu.

''Stefan je svojim postupkom stavio sebe ispred kluba, navijača, funkcionera, stručnog štaba i saigrača. A, onda je njegov otac pokušao da to opravda ponovo stavljajući sina iznad kluba i svih ostalih!? Ne razumem, ako je radio u fudbalu, a kažu mi da jeste, valjda zna da je Crvena zvezda iznad svih pa i iznad njegovog sina'', poručuje, između ostalog, trener Crvene zvezde.








Ne propustite