Saigrači 'guraju' Kerola na Mondijal

Autor: Boban Filipović
sreda 02.04.2014.
17:31
Izvor: Sportske.net

Vratio se u formu robusni napadač Vest Hema, s anjegovim dobrim igrama došli su i dobri rezultati kluba, u kome veruju da je bivši centarfor Njukasla i Liverpula zaslužio da se ponovo nađe među reprezentativcima.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

U poslednjih 15 dana Enfi Kerol je dva puta bio stralac za Vest Hem, to su mu do sada jedina dva gola u Premjer ligi ove sezone, ali Vest Hem je zahvaljujući njima stizao do pobeda nad Stoukom na 'Apton Parku' i Sanderlendom na 'Stadionu svetlosti'.

Treba podsetiti da je dugo bio povređen, da se vratio na teren u januaru, što se poklapa sa renesansom Olrerdajsove ekipe koja je iz zone ispadanja dospela do zlatne sredine.

Iz tog razloga, Kerolov saigrač Stjuart Dauning smatra da je Endi zaslužio povratak u reprezentaciju Engleske, za koju je poslednji put nastupio oktobra 2012 na meču sa San Marinom (5:0).

„Očekujem da nastavi sa golovima i u preostalih šest mečeva.

Engleskoj treba igrač njegovih karakteristika. Veoma je koristan i u prekidu i u pozicionoj igri jer dobrija većinu vazdušnih duela.Siguran sam da je i selektor Hodžson toga svestan.

Nadam se da će biti među putnicima za Brazil.“ rekao je Stjuart Dauning.

Njih dvojica će u nedelju na 'Apton Parku' ugostiti svoj bivši klub, Liverpul.


Ne propustite