Šampion "skrckao" prvi dan na Zlatiboru

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.06.2013.
22:27
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana odradili su prvi dan priprema na Zlatiboru punim intenzitetom a ekspediciju crno-belih posetio je i bivši fudbaler kluba iz Humske Damir Čakar.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako je i bilo planirano programom koji je Vuk Rašović saopštio fudbalerima po dolasku na Zlatibor, subota je bila prvi radni dan u kojem je odrađen trening punog intenziteta u dva termina.

Tokom prepodneva radilo se na tehničko-taktičkim performansama igrača a Rašovićev pomoćnik imao je u svojim rukama po jednu grupu igrača sa kojom je radio vežbe zagrevanja.

Usledila je pauza za ručak i odmor, a potom i popodnevni trening u teretani. To, međutim, nije bilo sve za drugi dan rada na Zlatiboru.

Dva sata je u predvečerje Vuk Rašović držao igrače na terenima hotela "Palisad". Za to vreme igralo se na dva gola i uvežbavani su elemneti igre koje novi strateg Partizana od jeseni želi da vidi u igri svog tima.


Na kraju radnog dana pohvale su stigle za svakog pojedinca a pomoćni trener Filipović apostrofirao je da Saša Ilić prednjači u posvećenošću radu.

Crno-bele je na Zlatiboru posetio i Damir Čakar koji je dobar deo svoje fudbalske karijere proveo u klubu iz Humske.

U nedelju "Parni Valjak" nastavlja sa uobičajenim obavezama i tako sve do 22. juna.

Ne propustite