Savović: "Zvezda se ne plaši nikoga"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2013.
19:58
Izvor: Sportske.net

Krilni centar KK Crvene zvezda Telekom Boris Savović istakao je da niko od njegovih saigrača ne razmišlja o tome protiv koga će se igrati u polufinalu fajnal-fora ABA lige jer su crveno-beli fokusirani na sebe i svoje kvalitete.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Ligaški deo ABA lige završava se tokom predstojećeg vikenda kada će biti dat odgovor na pitanje ko će sa kim u polufinalu fajnal-fora.

Za sada je poznato da je Igokea prva i da je Crvena zvezda Telekom druga na tabeli a rasplet na trećoj i četvrtoj poziciji doneće mečevi 26. kola.

Crveno-beli će u polufinalu fajnal-fora na megdan Radničkom ili Partizanu, ali Boris Savović smatra da ne treba previše razmišljati o protivnicima već gledati svoj račun.

"Nije mi važno ko će nam biti rival u polufinalu, jer će to da bude prvi stepenik do cilja. Postoje računice da to mogu da budu crno-beli, ali se zaista ne opterećujem time. Najbitnije je da smo napravili iskorak ka Evroligi. Neka se drugi prilagođavaju nama" kazao je Savović.

Zvezda će se u polufinalu fajnal-fora sastati sa Radničkim u slučaju da izgubi od Kragujevčana u poslednjem kolu a Partizan će joj biti protivnik ako crno-beli savladaju Solnok a izabranici Vlade Vukoičića budu bolji od Radničkog u Kragujevcu.

Ne propustite