Šćepović: "Sad sledi čupanje"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2013.
23:58
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana priznao je nakon poraza od Vojvodine da su crno-beli sami sebe uvalili u problem ali i izrazio verovanje da titula ostaje u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana osvojili su dva boda na prethodne tri utakmice, i tako dozvolili Zvezdi da se primakne, i smanji zaostatak na četiri boda, uz činjenicu da dva tima moraju da odigraju međusobni susret u završnici sezone.

Nakon večerašnjeg poraza od Vojvodine Marko Šćepović je priznao da je situacija postala komplikovanija ali da Partizan i dalje drži stvari u svojim rukama.

"Sami smo ovo napravili. Prosuli smo sedam bodova i sada moramo da se 'čupamo'. Ipak, još je sve u našim rukama. Verujem da će titula ostati u Humskoj" kazao je Šćepović nakon meča sa Vošom.

Iako do "večitog derbija" ima još više od mesec dana i pet prvenstvenih mečeva Šćepović se nada da će Partizan zadržati prednost od četiri boda do tog susreta.

"Nadam se da ćemo zadržati ovu prednost do derbija i onda bi bilo sve mnogo lakše" zaključio je napadač Partizana.

Šćepović je večeras proveo 57. minuta na terenu ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca iako je u dva navrata stavljao Supića na muke a jedan gol mu je poništen zbog ofsajda u kome se našao.

Ne propustite