Šćepović želi rani gol na Malti

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Jedini klasični napadač u ekipi Partizana na koga trener Vermezović može da računa pred meč sa Valetom na Malti jeste novajlija Stefan Šćepović. Svestan je da navijači od njega očekuju gol na premijeri u novoj sezoni i veruje da će on biti postignut ''na

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pripreme su završene za fudbalere Partizana, a do prvog meča u novoj sezoni, protiv Valete u kvalifikacijama za Ligu šampiona ostalo je da trener Vermezović sa svojim igračima pripremi pravu taktiku za gostovanje Maltežanima.

Probleme treneru crno-belih pravi nedostatak više rešenja u napadačkim redovima, pa je izvesno da će priliku dobiti Stefan Šćepović kao najistureniji napadač.

Letošnje pojačanje crno-belih veruje da iznenađenja neće biti i da će fudbaleri Partizana potvrditi da se kvalitetno radilo na pripremama.

''Naravno, svi očekujemo pobedu i da već posle prvih 90 minuta praktično obavimo najveći deo posla oko plasmana u treće kolo kvalifikacija. Svesni smo i da vremenski uslovi neće biti idealni, da je na Malti velika vlažnost, ali već smo navikli na različite vremenske prilike tokom priprema'', objašnjava Šćepović.

Napadač crno-belih nada se da će Partizan ''na vreme'' doći do gola i da će posle toga posao biti znatno lakši.

''Ja ću se svakako potruditi da golom olakšam posao celoj ekipi. Cilj je da što pre dođemo do vođstva, jer Valeta se drži dok ima rezultat, kad ih brzo 'otvorite', sve postaje mnogo lakše, jer će biti mnogo više prostora za naše napadačke akcije'', smatra Šćepović, uveren da će Partizanov kvalitet već u prvoj utakmici doći do punog izražaja.


Ne propustite