SEHA: Vujović blista posle trijumfa, Stanić opet najbolji golman

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.04.2012.
22:00
Izvor: Sportske.net, balkan-handball.com

Trener Vardara posle titule u regionalnoj ligi naglasio je da je njegov tim na završni turnir stigao u ulozi autsajdera, ali da je verovao u sebe i na kraju stigao do trofeja. Golman Metalurga Darko Stanić izabran je za najboljeg golmana završnog turnira.

balkan-handball.com
balkan-handball.com

Povezane vesti

Trijumf Vardara u SEHA ligi nije bio očekivan, a to je naglasio i trener Skopljanaca Veselin Vujović, koji ne krije zadovoljstvo zbog velikog uspeha svog tima.

''Došli smo ovde kao autsajderi, ali pokazali smo da je sve moguće ako veruješ u sebe. Moji igrači imaju veliku psihološku snagu, to smo pokazali juče protiv Zagreba, a pogotovo danas protiv Metalurga. Ušli smo u istoriju kao prvi pobednici SEHA lige i presrećan sam zbog toga'', istakao je Vujović.

Trener Metalurga Lino Červar smatra da je njegov tim ''izgubio dobijeno'',  da su njegovi igrači ''prerano počeli da slave'', a ako im je za utehu, za najboljeg golmana turnira proglašen je njihov i golman reprezentacije Srbije Darko Stanić. Za najboljeg igrača finalnog turnira proglašen je Zlatko Horvat.

Ne propustite