Sekretarijat vodi transfer politiku u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.06.2014.
19:55
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Na dvočasovnoj sednici Upravnog odbora FK Partizan odlučeno je da letnji prelazni rok u Humskoj vodi Sekretarijat kluba a ujedno je usvojen i izveštaj trenera Marka Nikolića iz prolećnog dela minule sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nastojanje da se u Humskoj sprovede racionalizacija i finansijska stabilizacija FK Partizan dovela je do toga da crno-beli ostanu bez sportskog direktora i da funcija koju je do sada obavljao Albert Nađ bude poverena Sekretarijatu kluba.

"Upravni odbor je ovlastio Sekretarijat kluba da obavi sve poslove u prelaznom roku sa ciljem uspostavljanja finansijske stabilnosti i očuvanja neophodnog kvaliteta igračkog kadra" navodi se u saoštenju FK Partizan.

S tim u vezi, odlučeno je da funkcija sportskog direktora FK Partizan bude ukinuta do kraja mandatnog perioda sadašnjeg Upravnog odbora a u isto vreme je data puna podrška treneru Marku Nikoliću.

"U tom okviru prihvaćen je predlog Sekretarijata da u budućem periodu funkcija sportskog direktora ostane upražnjena do isteka mandata ovog Upravnog odbora. Ta odluka je motivisana razlozima racionalizacije, smanjenja troškova i objedinjavanja poslova u okviru sportskog sektora kluba" ističe se u saopštenju.

Po završetku sednice niko od okupljenih članova Upravnog odbora nije želeo previše da komentariše odluke a predsednik kluba Dragan Đurić samo je kratko potvrdio da Albert Nađ ostaje u klubu u svojstvu člana Upravnog odbora.

Upitan da li se Partizan sprema za kvalifikacije Lige šampiona Đurić je istakao da crno-beli nikome ne žele zlo i da su spremni za svaki mogući scenario.

Ne propustite