Simeone: ''Poraz u pravi čas!''

Autor: Beta Beta
nedelja 04.05.2014.
23:01
Izvor: Beta

Madridski Atletiko je u samo četiri dana doveo svoje navijače od euforičnog raspoloženja do velike zabrinutosti po pitanju borbe za titulu u Primeri. Ipak, trener Dijego Simeone uverava da je poraz od Levantea stigao kao pravovremeno otrežnjenje.

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Trener fudbalera Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je večeras da je poraz koji su danas doziveli od Levantea, najbolja stvar koja je mogla da desi ekipi.

"Poraz je najbolja stvar koja je mogla da nam se desi. Mislim da će nas to dodatno podstaći da naporno radimo do kraja prvenstva. Ovo je idealno za igrače. Sada moramo da se fokusiramo na naredne utakmice, a prvo sledeće "finale" za nas je utakmica sa Malagom", rekao je Simeone, a prenose britanski mediji.

Atletiko Madrid je ranije danas poražen od Levantea sa 0:2, a Simeone smatra da su njegovi fudbaleri pružili maksimum na terenu.

"Fudbaleri su pružili svoj maksimum, ali danas je jednostavno na nas došao red da izgubimo. Iza nas su tri fantastične nedelje u kojima smo igrali kvalitetan fudbal, ali danas nije išlo. Njihov golman je bio odličan. Levante je zasluženo pobedio", rekao je trener "jorgandžija".

Atletiko Madrid je i nakon večeršnjeg poraza lider na tabeli sa 88 bodova, što je tri više od drugoplasirane Barselone i šest od Real Madrida koji je treći, uz dve utakmice manje.

Ne propustite