Škuletić odahnuo, ne boluje od mononukleoze!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.05.2014.
20:22
Izvor: Sportske.net

Nakon dodatnih analiza koje je obavio u nedelji na izmaku Petar Škuletić može da odahne jer ipak ne boluje od mononukleoze.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kada je uoči duela sa Čukaričkim trener Partizana Marko Nikolić otkrio da neće moći da računa na Petra Škuletića u narednih pet, šest nedelja, navijači crno-belih ostali su u čudu.

Momku koji se tokom zimskog prelaznog roka vratio u klub konstatovan je lakši oblik mononukleoze što je jako neuobičajena pojava u starosnom dobu u kojem se nalazi Škuletić.

Kako bi odbacio bilo kakvu mogućnost da se radi o pogrešnoj dijagnozi Škuletić je pribegao dodatnim analizama a tamo ga je sačekala radosna vest.

"I ja sam se uplašio, ali srećom išao sam na dodatne analize. Pregledi kod još dva lekara su pokazali da se ne vide tragovi mononukleoze i da to posle snimaka može sa sigurnošću da se tvrdi. Osećam se dobro pa verujem da bez straha mogu da kažem da sam potpuno zdrav" kazao je Škuletić a prenosi dnevni list "Sport".

Trećeplasirani na listi najboljih strelaca JSL nije želeo da se upušta u prognoze kada će se vratiti u redovni trenažni proces ali je naglasio da će na startu priprema Marko Nikolić sigurno moći da računa na njega.

Petar Škuletić priključio se Partizanu tokom zimskog prelaznog roka, nakon što je Marko Nikolić preuzeo ekipu i zahtevao od sportskog direktora da njegovim stopama stigne i trio sa kojim je radio u Vojvodini a koji su činili Vulićević, Trajković i Škuletić.

Ne propustite