''Slučaj Mladenović'' - Od ljubavi se ne živi...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.10.2013.
11:15
Izvor: Sportske.net

Uoči derbija protiv Čukaričkog na Banovom brdu, redove Crvene zvezde potresao je novi zahtev za raskidom ugovora, ovog puta od strane levog beka Filipa Mladenovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tek što se, makar prividno, na Marakani popravilo raspoloženje posle pobede nad Spartakom od 5-0 u prošlom kolu, usledio je novi ''povratak u realnost'', zahvaljujući doskora standardnom prvotimcu Filipu Mladenoviću, koji je doneo definitivnu odluku da raskine ugovor sa crveno-belima.

Razlog su, naravno, neisplaćene zarade u dužem vremenskom periodu, ali i činjenica da je ovaj fudbaler u poslednje vreme u zapećku, sve ređe dobija priliku da zaigra, pa ga čak nema ni na klupi, a osim toga klub nije iskoristio priliku tokom leta da prihvati solidnu ponudu francuskog Evijana.

''A prošle godine sam bio reprezentativac...'',
podsetio je, između ostalog, Mladenović.

On je naglasio da nisu pomogli ni razgovori sa predsednikom Džajićem, zatim Kokezom, Čovićem..., a posle svega se oglasio i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Njegov zaključak je da ''igrači misle samo na sebe'', što je pokazao i primer Mladenovića, ali postavlja se pitanje šta je ovom igraču, kao i nekolicini pšre njega i preostalo posle svega.

Onda kada argumenti nisu na njihovoj strani, sa Marakane često umeju da podsete da igrači treba da pokažu 'ljubav' prema klubu. Ta fraza može i da ''upali'' u nekom kraćem periodu, ali ako se problemi ne rešavaju, već samo nagomilavaju, potezi poput Mladenovićevog nikoga ne treba da čude...

Ne propustite