Spartak - Odlaze li najbolji?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.12.2012.
16:19
Izvor: Sportske.net, fkspartakzlatiborvoda.com

Sudeći prema najavama iz Spartaka, u subotičkom superligašu će, po svoj prilici, biti prometno tokom zimskog prelaznog roka.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Sportski direktor Spartaka Miodrag Morača i šef stručnog štaba Petar Kurćubić analizirali su učinak ekipe u jesenjem delu sezone i najavili određene poteze u zimskom prelaznom roku.

Uz pohvale Noskoviću, kao najboljem ''džoker-igraču lige'', kapitenu Torbici, najiskusnijem Vidaku Bratiću, golmanu Branimiru Aleksiću, mladom nadapaču Despotoviću... ima i onih koji nisu opravdali očekivanja i sa kojima će klub ove zime najverovatnije prekinuti saradnju.

''Klub je došao da zaključka da se Borku Veselinoviću ponudi sporazumni raskid ugovora ili da se stavi na transfer listu. Borko je došao kao pojačanje ali broj odigranih utakmica i minutaža sigurno mu ne odgovara kao ni nama. Pored njega tu je i Stefan Đorđević za koga mi najbolje bilo da potraži novu sredinu'', istakao je Morača.

Svakako, uprava kluba će tokom zime biti na iskušenju da odoli povoljnim ponudama za nekolicinu svojih igrača, pa je sve izvesnije da će i neki od glavnih oslonaca ekipe promeniti sredinu.

''Odlasci su prirodna stvar i normalna pojava pogotovo za pojedince koji su se svojim učinkom istakli. U prvom planu tu se misli na golmana Branimira Aleksića, Đorđa Despotovića, Aleksandra Kovačevića i Marka Adamovića.

Klub se već nekoliko puta dokazao da ima osećaj za transfer, ali i za igrače koji su u dužem vremenskom periodu svojim učinkom zadužili klub. Uvek je bilo razumevanja za takve, a u ovom momentu Darko Puškarić je u toj poziciji. On je u najboljim godinama da potraži drugi angažman, a klub će mu omogućiti da ode, ukoliko nađe adekvatnu opciju'',
poručuju iz Spartaka.

Ne propustite