Spartak - Sve sem poraza u Jagodini!

Autor: Beta Beta
petak 13.09.2013.
15:54
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka Petar Kurćubić rekao je danas da bi njegovoj ekipi svaki rezultat sem poraza na gostovanju Jagodini u petom kolu Super lige bio pozitivan.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Utakmica između Jagodine i Spartaka igraće se sutra od 19.00.

Kurćubić počekuje pomak u igri njegovog tima.

"Moramo mnogo više da rizikujemo, posebno u napadu, jer smo svesni da u poslednje dve utakmice nismo dali gol. Očekujem pozitivan pomak u igri. Nadam se da ćemo se isprsiti u Jagodini i uz kvalitetnu igru zabeležiti pozitivan rezultat, što bi za nas bilo sve sem poraza", rekao je Kurćubić na konferenciji za novinare u Subotici.

Kurćubić je kazao da je Jagodina uvek favorit na svom terenu, s kim god da igra, jer je u poslednje vreme u samom vrhu srpskog fudbala.

"I jednoj i drugoj ekipi je u interesu dobar rezultat. Jagodina se ne zadovoljava trenutnim plasmanom jer ima visoke ambicije, a mi smo vezali dva poraza pa želimo da krenemo ka sredini tabele i vratimo dobru atmosferu", kazao je Kurćubić.

Spartak u duelu sa Jagodinom neće moći da računa na suspendovanog Gorana Antonića, dok zbog povreda u timu neće biti Stefana Cicmila i Siniše Stevanovića.

Ipak, Kurćubić će moći da računa na novo pojačanje subotičke ekipe Andreja Mrkelu, kao i na Darka Puškarića i Danijela Farkaša, koji su se oporavili od povreda.

"Nadamo se da će ovi koji su tu orni da pruže svoj maksimum i da su spremni da dobro odigraju utakmicu", naveo je Kurćubić.

Fudbaler Spartaka Dino Šarac rekao je da je dvonedeljna pauza u prvenstvu zbog reprezentativnih termina dobro došla njegovoj ekipi.

"Reprezentativna pauza je došla u pravom trenutku da se, pre svega, psihički odmorimo. Odlično smo radili, podigli atmosferu i mislim da smo spremni da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Šarac.



Ne propustite