Šta će doneti sastanak Đurić - Rašović?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.05.2013.
21:13
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Vuk Rašović najavio skori sastanak sa prvim čovekom kluba Draganom Đurićem oko pravljenja strategije za naredni preriod u kome će akcenat biti na formiranju ekipe za kvalifikacije za Ligu šampiona.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U Humskoj je u nedelju proslavljena šesta uzastopna šampionska titula, a kako je tokom slavlja i najavio trener crno-belih Vuk Rašović, odmah počinje rad na pripremi sledeće sezone, odnosno što boljem nastupu šampiona Srbije u Evropi.

Rašović je tom prilikom otkrio i da još uvek nije razgovarao sa čelnim ljudima kluba ni o svom ugovoru i to ga svakako čeka narednih dana, kako bi za sada uspešna saradnja bila i nastavljena sledeće sezone.

Utisak je da tu neće biti problema, ali znatno veća je neizvesnost oko toga sa kakvim će timom Rašović u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ono što je izvesno, to je da kapiten Saša Ilić ostaje i naredne sezone, kao i njegov zamenik Milan Smiljanić, koji će potpisati nove ugovore. Pominje se da će saradnja biti produžena i sa Lazevskim, dok bi većina ostalih prvotimaca crno-belih, izuzev eventualno tek pridošlih Luke i Kojića, mogla da se nada nekom inostranom angažmanu.

Kad su u pitanju prva pojačanja, već se pominje još jedan tandem Rada Vitas - Đurđević, ali šef struke crno-belih u izjavi ''Novostima'' pokušava da ''spusti loptu''.

''Planirano je da se narednihj dana sastanem sa predsednikom Đurićem. Imam ideju kako bi tim trebalo da izgleda, a li će to u velikoj meri zavisiti od odlazaka tokom leta. Što se tiče pojačanja, još je rano da pričamo o tome. Đurđević i Vitas su interesantni, ali da ne prejudiciramo. S druge strane, ipak treba da razmišljamo o eventualnim zamenama za Mitrovića, Ivanova, ili Šćepovića, za koje već postoje interesovanja'', objašnjava Rašović.

Do početka nove sezone nema mnogo vremena, a ostaje da se vidi da li će Rašović imati sreću da izbegne iskustva pojedinih njegovih prethodnika, koji su ostajali bez nekih ključnih igrača pred sam start evropskih iskušenja.


Ne propustite