Stamenkovićeva teorija zavere..

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.03.2012.
22:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Slobode danas su zabeležili treći poraz iz četiri odigrana prolećna kola. Trener Užičana frustriran je činjenicom da na utakmicama Slobode protivnički golmani "pod obavezno" blistaju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Činjenica je da je Nemanja Supić bio jedan od najboljih aktera na stadionu "Karađorđe". Fantastičnim intervencijama osujetio je igrače užičke Slobode da postignu gol na ovoj utakmici.

Trener Vojvodine istakao je da su kadrovski problemi bili ključni razlog što je meč sa Slobodom dobijen "na jedvite jade". Ipak, slaže se sa činjenicom da je Supić jedan od najzaslužnijih za današnju pobedu Novosađana.

Sa druge strane, lament trenera Ljubiše Stamenkovića. Trener Slobode nikako ne može da shvati da se protivnički golmani obavezno "razbrane" kada njegov tim napada.

"Mislim da je čuvar mreže domaćih Supić najzaslužniji za to što je Vojvodina u finiš meča ušla bez primljenog gola, čime je nastavio tradiciju da su golmani protivničkih timova u duelu sa nama najbolji igrači utakmice" istakao je Stamenković a prenela je agencija "Tanjug".

Sloboda u narednom kolu dočekuje ekipu Spartaka dok će Vojvodina u sredu imati obaveze u Kupu Srbije pošto nastupa u polufinalnom meču protiv čačanskog Borca.

Ne propustite